Mooie reputatie
De reputatie van het kantoor is gebaseerd op deskundigheid, betrokkenheid en behaalde successen. Cliënten voelen zich zeer vertrouwd en kunnen zich vinden in waar het kantoor voor staat. Elke keer wordt weer gezocht naar de beste mogelijkheden om het doel van de cliënt te bereiken. U wordt gesteund door de persoonlijke stijl van de behandelend advocaat, waarbij waar nodig niet wordt geschuwd van de platgetreden paden te wijken. Kortom: een kantoor met lef, creativiteit en karakter.

Stijl van werken
Cliënten verwachten en krijgen terecht hoogwaardig juridisch advies en optimale inzet. Het kantoor verdiept zich in uw achtergrond, uw zaak, uw tegenspeler. De behandelend advocaat bestudeert de feiten en maakt scherpe analyses. Er wordt gehecht aan een goede relatie met u. Het kantoor is servicegericht en communiceert helder. Samen met u ontwikkelt de behandelend advocaat een juiste strategie. Altijd strijdbaar, pragmatisch en doelgericht, altijd in het belang van de cliënt.

Heldere afspraken over tarieven dragen bij aan de kwaliteit van de zakelijke relaties. Het kantoor maakt ook prijsafspraken gebaseerd op een aangepast uurtarief met een succesfee.

ADVOCATENKANTOOR KUIJPER

Prof. J. H. Bavincklaan 3
1183 AT Amstelveen
Tel     020-6169731
Fax    020-6180469
Email  info@kuijperadvocaten.nl
Web   www.kuijperadvocaten.nl