Even voorstellen

Omdat men ook als advocaat nu eenmaal niet álles kan weten, heeft mr. Kuijper santen met anderen een advocatencombinatie opgericht, waardoor de cliënt alle voordelen van een groot advocatenkantoor wordt geboden tegen zeer aantrekkelijke tarieven.
De advocaten binnen de combinatie werken al jarenlang nauw samen en zijn vertrouwd met elkaars werkwijze en expertise. Bovendien sluiten de afzonderlijke praktijken luchtdicht op elkaar aan, zodat cliënten binnen nagenoeg het scala aan rechts-gebieden, van arbeidsrecht tot vreemdelingenrecht, kan worden bijgestaan, waarbij de cliënt steeds is verzekerd van rechtsbijstand door een advocaat met bijzondere kennis en ervaring in zijn zaak.
Omdat het vanzelfsprekend altijd prettig is om te weten met wie men in zee gaat vindt u hier per advocaat een kort c.v. alsmede een opgave van rechtsgebieden en tarieven, zodat u zelf de beste keuze kunt maken voor de behandeling van uw zaak.

De tarieven belopen van € 160,- tot € 195,- (excl. BTW) per uur, voor complexe zaken kan in goed overleg met de cliënt een ander tarief overeengekomen worden. Voorts bestaat steeds de mogelijkheid om een zaak tegen een vast bedrag te behandelen. Tot slot wordt vanzelfsprekend ook gewerkt op basis van gefinancierde rechtsbijstand.

Het vooral tijdig inschakelen van een advocaat is evenwel cruciaal. Succesvol procederen vereist een goede timing, inzicht in de financiële consequenties en een reële kans op het behalen van het gewenste rendement. De timing is vooral aan de cliënt, waarbij opmerking verdient dat veel problemen en geschillen kunnen worden voorkomen wanneer tijdig juridisch advies wordt ingewonnen.

Samen zorgen we ervoor dat cliënten de financiële implicaties van het inschakelen van hun hulp snel en helder op het netvlies krijgen.

Contactgegevens:

mr. Bernard Snoeij : 020-6266929
mr. Teunissen         : 020-6896177
mr. Kuijper              : 020-6169731
mr. Brunings           : 020-6895963
mr. Knol                  : 020-6895963